Zaterdag 29 juni start verkoop Landgoed de Eendragt

door jun 25, 2019LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Hoe krijg je Landgoed de Eendragt als toekomstige woonlocatie nog net iets beter in beeld? Tenslotte zijn er al schitterende impressies gemaakt van de woningen en hun interieurs.
Maar hoe krijg je ook de grootsheid van de locatie met daarop de mooie woningen nog net iets beter in beeld. Dan maak je een animatie van de toekomstige eindsituatie. Uiteraard betreft het hier een impressie maar de beelden spreken denken wij voor zich.
Lap Landscape & Urban Design heeft samen met Zeinstra Veerbeek Architecten integraal een gebied weten te ontwerpen waar natuur en woningen samenvloeien tot één geheel. Natuur vriendelijke oevers, een mooi straat profiel met veel groen, grote water partijen en een weids uitzicht in combinatie met mooi ontworpen woningen. Dit alles en nog vele andere onderdelen maken deze locatie tot een bijzonder en bovenal uniek stukje woon beleving.

Zaterdag 29 juni start de verkoop van de kavels met woning. Dit zal middels een verkoopmanifestatie plaats vinden op locatie zelf, Middelweg 4A te Zevenhuizen. Tussen 14.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom.

De makelaars voor dit project zijn:

Wonen in de achtertuin van Rotterdam maar met de rust van leven midden in het natuur- en recreatiegebied van de Eendragtspolder. Centraler in Nederland wonen is bijna niet mogelijk. Rotterdam, Den Haag, Gouda, allemaal op minder dan 20 minuten verwijderd van deze locatie. Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam CS, Metrostation Nesselande, aan openbaar als internationaal vervoer geen gebrek in de directe omgeving.
Daarnaast kunnen boodschappen of een hapje eten gedaan worden in de grote stad of in de directe omgeving zoals Hillegersberg, Kralingen of Zevenhuizen.

De locatie heeft voor elk wat wils en voor elke moment van de dag. Natuur spotten, (water)sporten, recreëren, eten, evenementen, etc. Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op de website www.landgoedeendragt.nl en schrijf u in.

Voor de animatie zijn het beeldkwaliteitsplan en de landschapsinvulling van Lap LAndscape & Urban Design gebruikt en voor de woningen de modellen vanuit Zeinstra Veerbeek Architecten. De animatie zelf en de daarbij behorende content is opgemaakt door Mister BIM in opdracht van BouwN.

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

10 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This