Landgoed de Eendragt praktisch opgeleverd

door aug 30, 2023LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Alle woningen in Landgoed de Eendragt zijn inmiddels alweer enige tijd geleden door Thuis in Bouwen overgeleverd aan hun nieuwe eigenaren.
De eigenaren zijn daarna volop aan de slag gegaan en dat resulteert nu al in schitterend aangelegde tuinen en dito ingerichte woningen.

Vanuit de lucht is het een mooie groene oase  met veel nieuw wateroppervlak geworden met daartussen woningen.
Een plaatje.
Het beeld van Sander Lap van Lap Landscape & Urban Design vertaald naar het beeldkwaliteitsplan is dan ook van papier naar werkelijkheid vertransporteerd.

Ook de wijze waarop de woningen, een ontwerp van Architectenbureau ZVA in dit landschap zijn geplaatst maken het een mooi geheel.

Inmiddels is de eerste schouw met de gemeente Zuidplas geweest over de oplevering van het openbaargebied. De AW-groep is bezig de bij de schouw geconstateerde alsook nog wat andere openstaande punten voor de voet op te lossen zodat er op korte termijn een overdracht kan worden ingezet.
Bij openstaande punten wordt onder andere de speelaanleiding aan het begin van het landgoed bedoeld.

Landgoed de Eendragt gaat dus nu echt richting een einde van de uitvoerende werkzaamheden.
Er zullen nog de nodige puntjes op de i moeten worden gezet maar de verwachting is dat deze dit jaar nog worden afgerond.

Vooralsnog oogst het project enkel lof. Van idee naar uitvoering en het uiteindelijke resultaat laat zien dat met doorzettingsvermogen en samenwerking er bergen verzet kunnen worden waar velen het niet meer voor mogelijk hielden.

Ontwikkelaars – Timpaan en BouwN
Ontwerp woningen – Zeinstra Veerbeek Architecten
Ontwerp landschap – Lanscape & Urban Design LAP
Verkoop – Perijk ERA Makelaardij, Hultskamp Makerlaars en Brockhoff Makelaars

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

5 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This