CONCEPTEN

Op dit moment leven wij in tijdsgewricht waarbij er diverse uitdagingen zijn. Dit is op het gebied van o.a. woningbouw, milieu, duurzaamheid, mobiliteit, arbeidsmarkt, migratie, regelgeving, etc. Nu claimen wij als BouwN niet op alle themas en onderwerpen een antwoord te hebben maar we worden wel getriggerd hier mee bezig te zijn.
Tenslotte worden wij bijna dagelijks geconfronteerd met één of meerdere van deze onderwerpen en dan veelal in de negatieve zin.
En als je je ergens aan stoort dan moet je werken aan de oplossing.

BouwN heeft de keuze gemaakt hieraan te werken. Basis van dit alles is creativiteit, innovativiteit en durven te dromen vanuit de nodige vergezichten.

01

SHARE

Gebouw concept wat naast groei ook krimp van een gebouw mogelijk maakt. Nee, niet door slopen maar demontabel te maken. Een concept wat zowel voor nieuw- als bestaande bouw toepasbaar is.

02

HYBRIDE ONTWERPEN

De gebouwde omgeving kent veel uitdagingen richting de tekomst. Van schaarste in locaties tot nieuwe mobiliteit of hernieuwbare energie. Hoe kunnen we vooruit denken en handelen?

vragen, opmerkingen, participeren? we komen graag met elkaar

in contact!

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

2 + 10 =

Pin It on Pinterest