voor wie

Voor en met wie werken wij en wat kunnen wij dan zoal? Een legitieme vraag die wij dan ook graag beantwoorden. Onderstaand een kort overzicht. Zeker geen compleet overzicht maar wel goed richtinggevend wat ons betreft. Mocht u zich niet herkennen in een van de genoemde onderdelen dan bestaat nog steeds de mogelijkheid dat wij alsnog een match kunnen hebben met elkaar. Neem dus gerust contact op met ons.

Ons zelf

BouwN ontwikkelt

BouwN heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van concept-, project en gebiedsontwikkeling. Wij richten ons met name op de ontwikkeling van woningen, commercieel vastgoed en de combinatie van deze twee. Uitstapjes naar andere onderwerpen zoals transformatie of utilitair vastgoed worden niet geschuwd. Ook hier is de nodige kennis en ervaring voor in huis.

Wij zijn met name actief in Zuid-Holland. Door goede netwerken en de wijze waarop wij werken – open,
transparant, eerlijk – vertrouwen veel grond- en gebouweigenaren hun mogelijke potentiële ontwikkellocaties aan ons toe. Dit gebeurd dan veelal risicodragend maar kan ook tot stand komen middels partnerschap.
BouwN is groot voorstander van het delen model en is dan ook altijd opzoek naar allianties.

 

Marktpartijen

BouwN kan als onafhankelijke partij optreden

Een gebieds- of projectontwikkeling leiden en begeleiden is de basis van BouwN. Wij verzorgen het volledige project- en procesmanagement en dat vanaf initiatief tot en met het opleveren van de ontwikkeling. Onze projectrol kan dus variëren.

Corporaties

BouwN staat midden in de maatschappij

Het invullen en ondersteunen bij maatschappelijke en ook commerciële vastgoed vraagstukken is waar BouwN haar expertise graag inbrengt. BouwN weegt hierin het belang van alle stakeholders welke weer de basis vormt voor een verantwoorde maatschappelijke en duurzame invulling.

Beleggers

BouwN denkt en handelt niet langs een strakke rechte lijn

Bestaand vastgoed of locaties vragen veelal om een creatieve nieuwe invulling. Vastgoed wat leeg staat of gronden zonder concrete invulling drukken op de beleggingsportefeuille en moeten zo snel mogelijk (weer) rendabel worden gemaakt. BouwN kan, mede door het inzetten van haar netwerk hierin uitstekend adviseren, begeleiden en leiden. Een andere blik en aanpak geven verrassende oplossingen.

Partners, samenwerkingen, allianties, … BouwN werkt graag samen.

THE FCTRE

Geniet zorgeloos van een duurzaam, comfortabel huis voor een vast laag bedrag per maand. Investeren in dure apparatuur is niet nodig. THE FCTRE neemt de installatie en het daaraan gekoppelde onderhoud volledig uit handen.

Thuis in Bouwen

Thuis in Bouwen ontzorgt kopers bij de nieuwbouw vanhun nieuwe woonhuis! Kavelkeuze, ontwerp, aannemerselectie, etc. Ook de keuzes omtrent keuken, sanitair, tegelwerk en andere materialen, ThuisinBouwen neemt al deze zorgen uit handen.

 

AW-groep

AW-groep is een een bedrijf met diverse specialismen in de infrastructuur, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening en transport, opslag en in- en verkoop van grondstoffen. Maar ook gebiedsontwikkeling is een onderdeel van haar portefeuille.

LAP Landscape & Urban Design

LAP is een multidisciplinair team van landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, stadsstrategen en ingenieurs die zich hebben aangelegd om de ontruimde breuk tussen stedenbouw en architectuur te vullen.

Timpaan

Timpaan is een ontwikkelaar met lef die, met gebruikmaking van alle talenten van haar medewerkers en met het vermogen van Stichting Timpaan, inspeelt op de vraag van alle doelgroepen uit de markt en waarbij zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Gemeente Zuidplas

Zuidplas is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente is op 1 januari 2010 ontstaan door een vrijwillige fusie van de gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle.

KonderWessels Projecten

KondorWessels Projecten is een dochteronderneming van VolkerWessels. Zij lossen huisvestingsvraagstukken op.

Baas B.V.

Baas verzorgt zowel ondergrondse infrastructuren als bovengrondse netwerken en inpandige installaties in heel Nederland.

Recreatieschap Rottemeren

Het recreatieschap Rottemeren wil binnen de begrenzing van haar werkingsgebied (maar wellicht ook daarbuiten) de bestaande recreatiegebieden beheren en een trekkersrol vervullen voor de ontwikkeling van nieuwe recreatiegebieden.

IBB Kondor

Kennis, vakmanschap en verantwoordelijkheidsgevoel. Daar ligt de kracht van IBB Kondor. In opdracht van project- en vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties of andere professionele marktpartijen concentreert IBB Kondor zich op projecten in de grote randstad

Gemeente Dordrecht

Dordrecht is qua inwoners aantal de vijfde grote gemeente van de provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden. De stad ligt aan de Merwede waar deze wordt gesplitst in de Noord en de Oude Maas.

Perdijk Makelaardij

Perdijk ERA Makelaardij is een makelaarskantoor, dat al ruim 40 jaar is gevestigd in Zevenhuizen.
Betrokkenheid en een persoonlijke dienstverlening staan hoog in het vaandel.

Gemeente Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en de op twee na grootste gemeente van Nederland. Sinds 1 januari 2015 vormt Den Haag samen met 22 andere gemeenten de Metroploolregio Rotterdam Den Haag.

Zeinstra Veerbeek Architecten

Zeinstra Veerbeek Architecten is een samenwerking van de architecten Walter Zeinstra en Remco Veerbeek en is opgericht in januari 2009.

Van Hoften Installatietechniek

Van Hoften Installatietechniek B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

Hulstkamp Makelaars

Hulstkamp Makelaars | Residence365, exclusive affiliate of R365 International Real Estate is een gerenommeerd kantoor dat niet alleen door tal van particuliere opdrachtgevers (gemiddeld 150) wordt ingeschakeld, maar ook het vertrouwen geniet van grote projectontwikkelaars, banken en (institutionele) beleggingsmaatschappijen.

Hoogvliet & Zn. B.V.

Al meer dan 95 jaar is Hoogvliet een vaste en bekende aannemer in Zuid Holland. Hoogvliet is als aannemingsbedrijf van vele markten thuis. Naast nieuwbouwprojecten, zoals woningen, kantoren, bedrijfshallen en scholen, leveren zij ook vakwerk af in verbouwingen en service- en onderhoudswerken.

Kuiper Compagnons

Landschappelijke, culturele en klimatologische aspecten vormen aanleiding en inspiratiebron voor ruimtelijke oplossingen. KC houdt zich bezig met adviseren, ontwerpen en regisseren van de inrichting van de leefomgeving, samen met betrokken partijen.

Waaijer Bouw

Waaijer Bouw is een compleet bedrijf. Ruim 50 jaar ervaring betekent gedegen kwaliteit. Waaijer Bouw bouwt woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

ABB bouwgroep

ABB is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. Daarin zijn zij ondernemend. ABB ontwikkeld en bouwt bijzondere projecten. In opdracht én op eigen risico.

Van Manen

Van Manen ontwerpt gebouwen voor mensen om in te wonen, te werken, te winkelen, te feesten of in te rouwen. Uitgangspunt is dat mensen zich vooral thuis en comfortabel voelen.

 

S3

S3 geeft advies op het gebied van beton-, staal-, hout- en steenconstructies. Ook second-opinions en het uitvoeren van schade-expertises behoren tot de werkzaamheden. Tevens hebben zijruime ervaring met hergebruik van bestaande gebouwen.

Mister BIM

Mister BIM zal bij de invoering van BIM veel verder kijken dan enkel de software, hardware en opleidingen. Mister BIM wil organisaties ondersteunen en begeleiden bij het verkrijgen van een totaal visie waarbij BIM één van de middelen is om uiteindelijk het gestelde resultaat te behalen.

StaatsBosBeheer

 

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten.
De medewerkers van Staatsbosbeheer staan voor beter beschermen, meer beleven, duurzaam benutten.

past u in het profiel of juist niet, neem dan contact op!

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

4 + 13 =

Pin It on Pinterest