100% uitverkocht, eerste kappen in fase 2 en bouwrijp maken fase 3

door mei 16, 2021LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Wat een mooie mijlpaal, 100% uitverkocht! Alle woningen hebben een toekomstige eigenaar gevonden. 37 gelukkigen hebben een plekje verworven in het prachtige project Landgoed de Eendragt. Bij deze feliciteert BouwN dan ook alle kopers en wensen hun veel plezier in het traject van koperskeuzen of inmiddels al met de aanloop naar het betrekken van de woning.

Inmiddels vordert de bouw van de woningen op de locatie ook gestaag. Inmiddels is Thuis in Bouwen ook gestart met de kappen te plaatsen op de woningen in fase 2. In fase 1 vindt er een  mix van werkzaamheden plaats. Van dakdekken tot metselen alsook diverse werkzaamheden binnen de woningen.

Een mooi gezicht om in dit mooie stukje polder een wijkje van woningen te zien onstaan die qua architectuur prima opgaan in deze omgeving. Een compliment voor de architect is dan ook zeker op zijn plaats – ZeinstraVeerbeek Architecten.

Ook zijn er in de tussentijd de nodige civiele werkzaamheden uitgevoerd door de AW-groep. Deze werkzaamheden hebben met name betrekking op het bouwrijp maken van fase 3 om daar te kunnen starten met de realisatie van de woningen.
Ook worden er bestaande bouwwegen deels verplaatst. Daarnaast wordt er nog gewerkt aan het voetpad op 1 van de recreatie eilanden als ook aan de brug tussen de fases 1 en 2. Ook bij de ontsluiting aan de Slingerkade vinden de nodige werkzaamheden plaats.

Er gebeurd dus veel en dat is goed te zien als je de locatie vanuit de lucht bekijkt. We hebben dan ook weer de drone omhoog gelaten om ook u mee te laten kijken naar de vorderingen.

Verkoop woningen

De betrokken verkopende makelaars voor dit Landgoed de Eendragt zijn:

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

2 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This