Fase 3 Landgoed de Eendragt bijna onder de kap

door jun 20, 2022LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Begin dit jaar, 24 februari om exact te zijn, is de laatste post gemaakt over de ontwikkelingen op Landgoed de Eendragt.
In de tussenliggende periode is het zeer onaangenaam weer geweest met zeer veel wind en regen. Geen goede periode om met de drone het luchtruim te kiezen.
Inmiddels vallen de mussen weer van het dak en was het dus ook weer tijd om Landgoed de Eendragt vanuit de lucht te aanschouwen.

Wat worden er een vorderingen gemaakt! Thuis in Bouwen heeft de bouwnummers 1 t/m 11 (fase 2) inmiddels opgeleverd aan hun eigenaren.
De AW-groep heeft de lus gecompleteerd waarmee dus fase 1 en fase 2 verbonden zijn en de auto’s inmiddels een volledig rondje kunnen rijden.
Ook zijn er een divers aantal bomen gepland.
Thuis in Bouwen is volop aan de slag met de woningen in fase 3. Deze beginnen ook al flink vorm te krijgen.
Het is in iedergeval een schitterend gezicht om vanaf de Rottekade of vanaf het Zuideinde aan te komen rijden en al die daken boven het maaiveld uit te zien steken. Het wordt echt een hele mooie wijk die schitterend aansluit bij de rest van de omgeving.

Ook de nieuwe bewoners zijn volop aan de slag. Naast de woning inrichting komen er ook de nodige pareltjes aan tuinontwerpen tevoorschijn.
Het zal aangenaam vertoeven zijn in deze groene oases.

Ontwikkelaars – Timpaan en BouwN
Ontwerp woningen – Zeinstra Veerbeek Architecten
Ontwerp landschap – Lanscape & Urban Design LAP
Verkoop – Perijk ERA Makelaardij, Hultskamp Makerlaars en Brockhoff Makelaars

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

6 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This