Landgoed de Eendragt steeds completer

door feb 24, 2022LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Het is weer een behoorlijke periode terug dat wij een update hebben geplaatst rondom de realisatie van Landgoed de Eendragt.
Met name het weer is de belemmerende factor geweest om de nodige overzicht foto’s en video’s te maken van de locatie.
Gisteren was er gelukkig weer een dag met genoeg zon en relatief weinig wind.

Inmiddels zij alle woningen uit fase 1 opgeleverd aan hun nieuwe eigenaren. Een groot deel van deze eigenaren is de afgelopen periode druk bezig geweest hun woning en tuin in te richten. Het resultaat vanuit de lucht mag er al wezen ondanks dat nog niet iedereen klaar is.

De woningen in fase 2 zullen binnenkort hun eerste opleveringen gaan krijgen. Er wordt door Thuis in Bouwen nog volop aan de woningen gebouwd. De AW-groep zal ook zeer binnenkort starten met de aanleg van de definitieve bestratingen in dit gebied.

Fase 3A is, op 2 woningen na op hoogte. Dat houdt in dat de ruwbouw van deze woningen gereed is en de kap is geplaatst.
Er is ook al gestart met het zogenaamde gevelsluiten bij een aantal van de woningen in deze fase.

In fase 3B zijn alle funderingen inmiddels gelegd.
Alle fasen achter elkaar doorlopend is er dus een treintje waarneembaar van waar een deelfase zich qua werkzaamheden in bevindt.

De partijen zijn dus in alle fasen van het project hard aan het werk. Dit alles ondanks dat er de afgelopen periode ongelofelijk veel regen gevallen is en er de nodige stormen zijn overgewaaid.
Landgoed de Eendragt is niet geheel schade vrij uit de laatste storm gekomen maar gelukkig is de opgelopen averij beperkt.

We gaan langzaam richting beter weer en dus de mogelijkheid tot frequentere berichtgeving over de voortgang op Landgoed de Eendragt.

Ontwikkelaars – Timpaan en BouwN
Ontwerp woningen – Zeinstra Veerbeek Architecten
Ontwerp landschap – Lanscape & Urban Design LAP
Verkoop – Perijk ERA Makelaardij, Hultskamp Makerlaars en Brockhoff Makelaars

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

5 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This