Landgoed de Eendragt nadert zijn voltooiing

door nov 25, 2022LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Wat gaat het in één keer hard op landgoed de Eendragt! De laatste woningen in fase 3 worden voorzien van hun gevelbekleding en bij een groot deel van de woningen is de binnenafbouw al gestart of ver gevorderd. Ook worden de laatste inritten en de calamiteiten route aangelegd.
Thuis in Bouwen en de AW-Groep maken slagen op dit moment en dat resulteert in woningen en percelen die tegen de oplevering aan zitten. De wijk krijgt nu zicht op zijn definitieve uitwerking.

De uitwerking van vrijstaande luxe woningen op grote percelen passend in de omgeving van de Eendragtspolderis gelukt. Zowel de uitwerking van het landschap door LAP Landscap & Urban Design en de woningenontwerpen door Zeinstra Veerbeek Architecten (ZVA) zijn zeer geslaagd uitgewerkt en van ‘papier’ naar de werkelijkheid getransporteerd.
Een uitzonderlijk mooi stukje wonen in een oase van rust en groen.

Landgoed de Eendragt gaat dus richting een einde van de uitvoerende werkzaamheden.
Een traject wat voor BouwN gestart is in 2015 zal begin volgend jaar tot een afronding gaan komen. Het ressultaat mag er wezen.
We zijn nog niet klaar dus er zullen nog wel wat updates volgen. Veel kijk plezier met de bijgesloten video en foto’s.

Ontwikkelaars – Timpaan en BouwN
Ontwerp woningen – Zeinstra Veerbeek Architecten
Ontwerp landschap – Lanscape & Urban Design LAP
Verkoop – Perijk ERA Makelaardij, Hultskamp Makerlaars en Brockhoff Makelaars

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

13 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This