De eerste riet bedekte kap is in aanbouw

door jan 9, 2021LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Het nieuwe jaar is gestart waar het oude jaar is geëindigd, bouwen. Op landgoed de Eendragt is Thuis in Bouwen weer volop aan de slag met de woningen op te bouwen. We kunnen wel stellen dat het hard gaat met de bouw van de woningen. E.e.a. is vastgelegd in een laatste video van de locatie onderaan dit bericht

Konden we een paar maanden terug nog enkel melden dat de palen de grond in gingen zien we nu al diverse woningen volledig onder kap staan.
Een mooi gezicht! Een nieuw hoogte puntje in deze reis is de start van de eerste rietdek activiteiten. Mooi om te zien dat door een andere materiaal toevoeging direct de diversiteit tussen de verschillende woningen nog sterker wordt benadrukt. We kunnen niet wachten om te zien hoe het eind plaatje zal gaan uitzien.
Naast het riet is ook inmiddels goed het metselwerk zichtbaar van de buitengevels. Wat gaan dit toch mooie woningen worden. Nogmaals de complimenten aan de architect Zeinstra Veerbeek Architecten voor dit mooie ontwerp.

De verkoop van fase 3A is buitengewoon goed verlopen alsook de verder te nemen stappen. Er staat dus niets in de weg om binnenkort ook te starten met de verkoop van de laatste 7 woningen, fase 3B!

Verkoop woningen

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

1 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This