Fase 3A LdE uitverkocht

door dec 30, 2020LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Fase 3A 100% verkocht

Dinsdag 29 december 2020 is de handtekening gezet onder de laatste koopovereenkomst van fase 3A in het plan Landgoed de Eendragt.
Een zeer heugelijk feit voor alle betrokken partijen maar in het bijzonder voor de kopers van deze fase. Wij willen hen dan ook bij deze van harte feliciteren met dit moment!
2 maanden na een geslaagde start verkoop (31 oktober jongstleden) zijn dus alle 8 woningen in deze fase voorzien van een toekomstige eigenaar.
Een mooi resultaat voor het verkoopteam van Landgoed de Eendragt. Tevens een bevestiging dat het ontwerp van de woningen (ZeinstraVeerbeek Architecten en Thuis in Bouwen), de uniciteit van de locatie en de landschappelijke inrichting (LAP en AW-groep)een geslaagde symbiose vormen.

Binnenkort zal de verkoop starten van de laatste fase, fase 3B genoemd. Dit zijn de laatste 7 woningen in het totaal plan van 37.

Verkoop woningen

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

 

 

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

7 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This