Bouwen, bouwen en nog eens bouwen

door nov 30, 2020LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Ondanks dat het vandaag een wat mistige en druiligere dag is wordt er volop gewerkt aan de realisatie van de woningen op Landgoed de Eendragt.
Inmiddels zijn twee woningen volledig voorzien van hun definitieve kap door de aannemer Thuis in Bouwen. Een mooi gezicht als je aankomt rijden vanaf de Rottekade richting Zevenhuizen. Voorheen een gebied gedomineerd door kassen, daarna een korte periode open vlakte en nu dan schuine kappen die boven het landschap beginnen te verrijzen.
Het gaat snel.

Op de naast gelegen fase zijn ze inmiddels gestart met het aanleggen van de overige warmtelussen. Ook zijn de nodige heipalen de grond in gegaan.
Tevens is de AW-groep druk bezig met de aanleg van de verkeersbrug die beide fasen met elkaar moet gaan verbinden en tevens er voor moet gaan zorgen dat er een rondje kan worden gereden door de volledige wijk.

Ook verloopt de verkoop van fase 3a succesvol. Alle woningen onder optie en de verkopende  makelaars zijn druk bezig deze kopers va de nodige informatie te voorzien.

Verkoop woningen

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

2 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This