Landgoed de Eendragt raakt steeds verder af

door nov 11, 2020LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Op Langoed de Eendragt is er veel beweging waar te nemen. Zo was er twee weken geleden de succesvolle start verkoop van Fase 3 – zie nieuwsbericht. Nu wordt er weer volop zwaar materieel aangevoerd. Enerzijds door de bouwkundig aannemer (Thuis in Bouwen) voor het plaatsen van de opbouw eerste verdieping alsook de kappen. Anderzijds de civiele aannemer (AW-groep) voor het aanleggen van de betonnen brug die de eilanden moet gaan verbinden.

Voortgang op de bouw

Thuis in Bouwen is dus voor de eerste woning inmiddels gestart met het opbouwen van de eerste verdieping. We gaan gestaag de hoogte in met de woningen. Het vlakke landschap zal dus binnenkort aangevuld zijn met mooie kapvormen die later met riet of keramische pannen zullen worden bedekt.
Het zal ook niet meer lang duren of er zal worden aangevangen met de buitenbekleding van de woningen, een combinatie van gevelsteen en stucwerk.

De AW-groep heeft zwaar materieel ingezet voor het heien van de betonpalen die benodigd zijn voor de ondersteuning van de betonnen brug. Deze brug moet de twee eilanden aan elkaar gaan verbinden. Hierdoor wordt het mogelijk om de wijk rond te rijden (als het helemaal klaar is).

Verkoop woningen

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

14 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This