Grondwerk bouwrijp fase Landgoed de Eendragt nadert eindfase

door jun 12, 2019LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, ONTWIKKELEN, PROJECTEN0 Reacties

Afgelopen vrijdag (7 juni 2019) is de laatste stand opname gemaakt van het grondwerk op Landgoed de Eendragt. De civiele aannemer (AW-groep uit Lisse) is bezig om de definitieve contouren van het landgoed vorm te geven. Daarnaast worden de toekomstige bouwwegen middels de grond uit de ontgraven watergangen voorbelast. Deze voorbelasting is noodzakelijk om toekomstige restzettingen (verzakken) tot een acceptabel niveau te brengen.
Vanuit de lucht zijn de contouren al goed waarneembaar waar dit vanaf de grond wat lastiger is. Wat wel in beide gevallen opvalt is de hoeveelheid materieel wat bezig is op de locatie. Er is gestart met 1 kraan maar op dit moment draaien er wel 5 kranen. Daarmee is dan ook het temp waarin het een en ander wordt uitgevoerd behoorlijk opgeschroefd.

Binnenkort start ook de verkoop van de kavels  met woning. Wij zullen u daar uiteraard ook van op de hoogte stellen. De makelaars voor dit project zijn:

Wonen in de achtertuin van Rotterdam maar met de rust van leven midden in het natuur- en recreatiegebied van de Eendragtspolder. Centraler in Nederland wonen is bijna niet mogelijk. Rotterdam, Den Haag, Gouda, allemaal op minder dan 20 minuten verwijderd van deze locatie. Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam CS, Metrostation Nesselande, aan openbaar als internationaal vervoer geen gebrek in de directe omgeving.
Daarnaast kunnen boodschappen of een hapje eten gedaan worden in de grote stad of in de directe omgeving zoals Hillegersberg, Kralingen of Zevenhuizen.

De locatie heeft voor elk wat wils en voor elke moment van de dag. Natuur spotten, (water)sporten, recreëren, eten, evenementen, etc. Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op de website www.landgoedeendragt.nl en schrijf u in.

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

14 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This