Succesvolle start verkoop Landgoed de Eendragt

door jul 3, 2019LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Afgelopen zaterdag (29 juni) was het moment waarop de officiële start van de verkoop plaats vond van Landgoed de Eendragt. Ondanks het warme weer zijn er toch behoorlijk wat belangstellende naar de locatie gekomen om zich te laten informeren over het project.
Was u afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem. Vanaf nu zijn alle verkoopdocumenten ook terug te vinden op de website, zoals het inschrijfformulier en de prijslijst: https://www.landgoedeendragt.nl/verkoopdocumenten/

Het volledig ingevulde inschrijfformulier kan worden ingeleverd tot uiterlijk maandag 8 juli 2019 12u00 bij één van de verkopend makelaars. Dit kan ook per e-mail worden opgestuurd.
Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Landgoed de Eendragt is inmiddels ook terug te vinden op de site van Funda.

Wonen in de achtertuin van Rotterdam maar met de rust van leven midden in het natuur- en recreatiegebied van de Eendragtspolder. Centraler in Nederland wonen is bijna niet mogelijk. Rotterdam, Den Haag, Gouda, allemaal op minder dan 20 minuten verwijderd van deze locatie. Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam CS, Metrostation Nesselande, aan openbaar als internationaal vervoer geen gebrek in de directe omgeving.
Daarnaast kunnen boodschappen of een hapje eten gedaan worden in de grote stad of in de directe omgeving zoals Hillegersberg, Kralingen of Zevenhuizen.

De locatie heeft voor elk wat wils en voor elke moment van de dag. Natuur spotten, (water)sporten, recreëren, eten, evenementen, etc. Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op de website www.landgoedeendragt.nl

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

3 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This