Brochure Landgoed de Eendragt ook digitaal te bekijken

door jul 5, 2019LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Van het project Landgoed de Eendragt is ook een prachtige brochure gemaakt. Naast de mooie beelden van de woningen als ook de omgeving is het uiterlijk ook een prachtig boekwerk geworden. Een echte eyecatcher voor op de salontafel.
Ga dan ook zeker langs één van de makelaars om een exemplaar in bezit te krijgen. Onderstaand de verkopend makelaars voor Landgoed de Eendragt.:

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Geen tijd om even langs te gaan om het mooie boekwerk in te zien maar wel geïnteresseerd? Dan is het nu ook mogelijk de brochure digitaal in te zien. Zie onderstaande afbeelding. Klik op ‘full screen’ en u kunt achter de pc of op de tablet in uw luie stoel de brochure bekijken.
Mocht de afbeelding niet zichtbaar zijn dan kunt u ook middels de bijgevoegde link bij het betreffende item komen. Klik op of kopieer de link in uw webbrowser – http://bouwn.org/media/LDE/VERKOOPBROCHURE_LANDGOED_DE_EENDRAGT.html

De inschrijving is reeds gestart en indien u geïnteresseerd bent in één of meerder van de woningen/kavels dan dient  u uiterlijk maandag 8 juli aanstaande voor 12.00 uur het volledig ingevulde inschrijfformulier bij één van de verkopend makelaars aan te leveren. Uiteraard kan dit per mail.
Alle verkoopdocumenten IS terug te vinden op de website, zoals het inschrijfformulier en de prijslijst: https://www.landgoedeendragt.nl/verkoopdocumenten/

Landgoed de Eendragt is inmiddels ook terug te vinden op de site van Funda.

Wonen in de achtertuin van Rotterdam maar met de rust van leven midden in het natuur- en recreatiegebied van de Eendragtspolder. Centraler in Nederland wonen is bijna niet mogelijk. Rotterdam, Den Haag, Gouda, allemaal op minder dan 20 minuten verwijderd van deze locatie. Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam CS, Metrostation Nesselande, aan openbaar als internationaal vervoer geen gebrek in de directe omgeving.
Daarnaast kunnen boodschappen of een hapje eten gedaan worden in de grote stad of in de directe omgeving zoals Hillegersberg, Kralingen of Zevenhuizen.

De locatie heeft voor elk wat wils en voor elke moment van de dag. Natuur spotten, (water)sporten, recreëren, eten, evenementen, etc. Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op de website www.landgoedeendragt.nl

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

13 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This