Werkzaamheden Landgoed de Eendragt lopen door

door mrt 26, 2020LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Ondanks de Corana perikelen lopen de werkzaamheden op Landgoed de Eendragt gestaag door. Zowel de civiele aannemer (AW-groep) als de aannemer voor de NUTS-partijen (Voskuilen) zijn volop bezig hun werkzaamheden uit te voeren.
Daarbij gaat het om o.a. de aanleg van de riolering, het definitief maken de bouwwegen, het leggen van het hoofd-waternet, diverse drainages, de bekabeling voor de stroomvoorzieningen, plaatsen nieuw transformatorhuis, etc., etc.
Alles in het teken om klaar te staan met het terrein voor als de bouw van de woningen haar aanvang kent.
Veel is dus uiteindelijk niet meer zichtbaar omdat het verdwijnt onder de grond maar is uiteraard wel cruciaal voor het functioneren van de wijk. Tenslotte is het fijn als er bijvoorbeeld werkende straatverlichting is wanneer de eerste bewoners de wijk gaan betreden.
We werken dus gestaag door waarbij de genoemde partijen zich houden aan de gestelde veiligheidsprotocolen.

Hierbij dan ook ons petje af voor de mensen welke nu nog in het veld staan om deze werkzaamheden uit te voeren.

Verkoop woningen

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

Brochure

De brochure digitaal in zien? Zie onderstaande afbeelding. Klik op ‘full screen’ en u kunt achter de pc of op de tablet in uw luie stoel de brochure bekijken.
Mocht de afbeelding niet zichtbaar zijn dan kunt u ook middels de bijgevoegde link bij het betreffende item komen. Klik op of kopieer de link in uw webbrowser – http://bouwn.org/media/LDE/VERKOOPBROCHURE_LANDGOED_DE_EENDRAGT.html

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

8 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This