Strakblauwe luchten maken dit een uitstekende periode om Landgoed de Eendragt nog beter op de gevoelige plaat te krijgen. Dit keer hebben we een zogenaamde 360 graden panorama of op zijn Engels ‘sphere’ foto geschoten.

Deze foto maakt het mogelijk om vanuit de webbrowser het gehele gebied te overzien door enkel maar met de muis te bewegen over de foto (uiteraard wel tijdens het bewegen de linkermuisknop indrukken en een sleep beweging maken).
Hiermee verkrijgt u een mooi overzicht over de locatie en de status waarop het Landgoed zich nu bevindt.
Daarnaast nog wat 180 graden en een ‘normale’ foto toegevoegd.

De NUTS-voorzieningen zijn inmiddels grotendeels aangebracht. Het definitieve trafo verdeelstation is ook op zijn definitieve plek geplaatst en het merendeel van de vlonders aan de oeverranden is aangebracht.
De civiele aannemer (AW-groep) is nu nog met diverse werkzaamheden bezig om het terrein bouwrijp te maken voor de bouwkundig aannemer (Thuis in Bouwen).
De werkzaamheden op het terrein gaan dus gewoon door waarbij iedereen zich houdt aan de nu geldende veiligheidsprotocollen.

Verkoop woningen

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

Brochure

De brochure digitaal in zien? Zie onderstaande afbeelding. Klik op ‘full screen’ en u kunt achter de pc of op de tablet in uw luie stoel de brochure bekijken.
Mocht de afbeelding niet zichtbaar zijn dan kunt u ook middels de bijgevoegde link bij het betreffende item komen. Klik op of kopieer de link in uw webbrowser – http://bouwn.org/media/LDE/VERKOOPBROCHURE_LANDGOED_DE_EENDRAGT.html

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van van en over BouwN te ontvangen.

De inschrijving op onze nieuwsbief is succesvol. Dank u voor de getoonde interesse.