Bouwrijp maken locatie Landgoed de Eendragt in volle gang

door feb 21, 2020LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Het bouwrijp maken van Landgoed de Eendragt is alle hevigheid losgebarste. Naast het zeer positieve verloop van de verkoop van de woningen is ook het inrichten van Landgoed de Eendragt in volle gang.

De civiele aannemer (AW-groep) is bezig om met name de onderdelen die grotendeels straks aan het oog zijn ontrokken aan te leggen. Dit betreft bijvoorbeeld het maken van cunetten en deze te vullen met zand zodat deze weer de juiste ondergrond vormen voor de later aan te leggen riolering en NUTS-traces.

Maar ook een aantal van de ‘kunstwerken’ worden op dit moment al aangelegd. Dit zijn de zogenaamde koppelduikers en beton duikers tussen de verschillende eilanden. Deze betonnen elementen moeten enerzijds er voor zorgen dat het water vrij kan stromen tussen de watergangen. Anderzijds moeten zij er voor zorgen dat toekomstig voet-, fiets- en autoverkeer veilig over het water komt.
Allemaal elementen dus die direct bijdragen aan het functioneren van de toekomstige wijk maar grotendeels onzichtbaar gaan worden.

Het landschappelijk ontwerp van het buro LAP Landscape & Urban Design wordt langzaam realiteit. Van een idee naar werkelijkheid.

Daarnaast worden ook al de nodige bouwwegen aangelegd waarvan de bouwkundige aannemer (Thuis in Bouwen) zijn transporten van zal gaan laten plaats vinden voor de realisatie van de woningen.
Zoals al geschreven, er is dus volop activiteit op de locatie.

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

De brochure digitaal in zien? Zie onderstaande afbeelding. Klik op ‘full screen’ en u kunt achter de pc of op de tablet in uw luie stoel de brochure bekijken.
Mocht de afbeelding niet zichtbaar zijn dan kunt u ook middels de bijgevoegde link bij het betreffende item komen. Klik op of kopieer de link in uw webbrowser – http://bouwn.org/media/LDE/VERKOOPBROCHURE_LANDGOED_DE_EENDRAGT.html

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

4 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This