De resultaten van de werkgroep Parkeren en duurzame gebiedsontwikkeling zijn onlangs gepresenteerd op het Nationaal verkeerskundecongres (31 oktober 2019). Het CROW heeft de bijbehorende kennismodule online gezet in de Kennisbank van het CROW. In de resultaten zijn tevens een aantal praktijkvoorbeelden en methodieken opgenomen die door diverse betrokken partijen, waaronder ook door BouwN, zijn aangeleverd. De inbreng van BouwN betreft het ‘hybride ontwerpen‘.

In deze module vind u informatie waarmee we Nederland in de toekomst goed bereikbaar, leefbaar en veilig houden. Dit vergt een brede aanpak van bereikbaarheidsopgaven, inclusief parkeren in relatie tot duurzame gebiedsontwikkeling. Niet alleen voor de bouwopgave van 1 miljoen woningen, maar ook in de transformatie van bestaande gebieden. Met een integrale aanpak en een goede samenwerking tussen verschillende partijen is er ruimte voor succes om dit te realiseren.

 
Voor meer info over de inbreng van BouwN neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor meer info. Ook kunt u hier de factsheet ‘parkeren en duurzame gebiedsontwikkeling’ downloaden. Indien u toegang tot de kennisbank van het CROW heeft kunt u in de kennismodule ‘Ruimte, mobiliteit, stedenbouw en verkeer\Parkeren en duurzame gebiedsontwikkeling’ alle resultaten teruglezen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van van en over BouwN te ontvangen.

De inschrijving op onze nieuwsbief is succesvol. Dank u voor de getoonde interesse.