Eerste funderingen Landgoed de Eendragt gelegd

door aug 19, 2020LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

Nog net voor het zomerreces heeft de aannemer Thuis in Bouwen voor een tweetal woningen naast de wartmelussen en de heipalen ook de fundaties gelegd.
Het betreft de kavels 17 en 18 (respectievelijk Hendrikseiland 29 en 27).

Start bouw

Het project komt nu echt tot leven. Uiteraard is er heel veel voorwerk verricht om tot dit punt te komen maar nu gaat er ook een invulling komen die hoger reikt dan het maaiveld. Na een lange voorbereiding en uitvoering van het civiele werk is het nu de beurt aan de bouwkundig aannemer.

Op dit moment zijn de eerste 22 woningen in verkoop. Van deze 22 is er nog maar 1 woning te koop. Kavel 4 (Hendrikseiland 12) zoekt nog een kandidaat koper. Voor meer info over deze kavel/woning kijk dan hier.
De eerste fase van deze 22 woningen is dus in uitvoering en binnenkort krijgen de kopers van de tweede fase bericht over de geplande start bouw van hun woning.

Ook zal binnenkort de derde fase van het project in de verkoop gaan. Dit deel kan nu al op veel belangstelling rekenen. Houdt de projectwebsite in de gaten voor de daadwerkelijk start verkoop of abonneer u op de nieuwsbrief om zo automatisch de updates in uw mailbox over het project te ontvangen.

De uitvoerende partijen genieten nu nog van een welverdiende vakantie periode maar zullen vanaf week 35 weer volop aan de slag gaan.

LdE_17082020

Verkoop woningen

Mocht dit bericht uw interesse hebben gewekt naar wat er mogelijk nog te koop staat in het plan kijk dan eens op de projectwebsite. Naast het aanbod staat daar meer informatie over het plan zelf alsook over de te realiseren woningen.
Mocht u toch direct meer vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars van dit project.

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

Brochure

De brochure digitaal in zien? Zie onderstaande afbeelding. Klik op ‘full screen’ en u kunt achter de pc of op de tablet in uw luie stoel de brochure bekijken.
Mocht de afbeelding niet zichtbaar zijn dan kunt u ook middels de bijgevoegde link bij het betreffende item komen. Klik op of kopieer de link in uw webbrowser – http://bouwn.org/media/LDE/VERKOOPBROCHURE_LANDGOED_DE_EENDRAGT.html

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

11 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This