Fase 1 en 2 Landgoed de Eendragt 100% verkocht

door sep 26, 2020LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, PROJECTEN0 Reacties

De eerste 22 woningen van totaal 37 zijn afgelopen week allemaal verkocht. Een heugelijk moment voor de toekomstige bewoners als ook voor alle betrokken partijen bij dit project.
De start verkoop van deze 22 woningen heeft plaats gevonden eind juni 2019 op een van de heetste dagen van dat jaar. 15 maanden verder en we hebben met elkaar 22 kopers blij kunnen maken met hun aankoop in Landgoed de Eendragt.
Er staat dus niets in de weg om binnenkort ook te starten met de verkoop van de laatste 15 woningen in dit unieke plan. Wederom 15 schitterende en onder architectuur ontworpen woningen van de hand van ZeinstraVeerbeek Architecten. En deze 15 woningen staan uiteraard ook weer op riante kavels zoals ook in de eerdere fases het geval is.
In oktober zal er meer informatie volgen over deze laatste fase en hoe hier het verkooptraject van zal gaan lopen in tijd. Bij interesse neem dan gerust een kijkje op de projectwebsite of neem contact op met één van de verkoopmakelaars van dit project. Dit zijn:

Hulstkamp Makelaars International Real Estate
Kralingse Plaslaan 98
3061 DG Rotterdam
info@hulstkampgroep.nl

Perdijk ERA Makelaardij
Dorpsstraat 146
2761 AH Zevenhuizen ZH
info@perdijkmakelaardij.nl

Brockhoff Nieuwbouw
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
nieuwbouw@brockhoff.nl

Voortgang bouw

De bouw van de eerste 11 woningen van fase 2 is in volle gang. Naast dat wij u al eerder hadden geïnformeerd over dat de bodemlussen en de heipalen waren geslagen zijn inmiddels ook de (prefab) funderingen alsook de begane grond vloeren gelegd door Thuis in Bouwen.
De laatste stand is dat er bij een aantal woningen inmiddels de begane grond wanden op de vloer zijn geopperd en dat er du gestart met het lijmwerk hiervan. We gaan dus nu echt de lucht in. De contouren van de woningen zullen dus steeds beter zichtbaar gaan worden.
Ook zal de AW-groep (civiele aannemer) verder gaan met haar werkzaamheden. Dit zal voor nu voornamelijk bestaand uit het afvoeren van de voorbelasting op de wegen en het vlakken/egaliseren van het terrein. Er gebeurd dus veel op het terrein!

Brochure

De brochure digitaal in zien? Zie onderstaande afbeelding. Klik op ‘full screen’ en u kunt achter de pc of op de tablet in uw luie stoel de brochure bekijken.
Mocht de afbeelding niet zichtbaar zijn dan kunt u ook middels de bijgevoegde link bij het betreffende item komen. Klik op of kopieer de link in uw webbrowser – http://bouwn.org/media/LDE/VERKOOPBROCHURE_LANDGOED_DE_EENDRAGT.html

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

5 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This