Makelaars lopen zich warm voor Landgoed de Eendragt

door jan 29, 2019LAATSTE NIEUWS, ONTWIKKELEN, PROJECTEN0 Reacties

De makelaars van het project Landgoed de Eendragt lopen zich warm. De bestemmingsplan procedure is in behandeling en de verwachtingen zijn dat deze eind mei is afgerond.
Met dat gegeven lopen de makelaars inmiddels warm voor de definitieve verkoop en ze laten dus al van zich horen. De makelaars voor dit project zijn (in willekeurige volgorde) – Hulstkamp makelaars|R365 international real estate en Perdijk-ERA-makelaardij.

Wonen in de achtertuin van Rotterdam maar met de rust van leven midden in het natuur- en recreatiegebied van de Eendragtspolder. Centraler in Nederland wonen is bijna niet mogelijk. Rotterdam, Den Haag, Gouda, allemaal op minder dan 20 minuten verwijderd van deze locatie. Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam CS, Metrostation Nesselande, aan openbaar als internationaal vervoer geen gebrek in de directe omgeving.
Daarnaast kunnen boodschappen of een hapje eten gedaan worden in de grote stad of in de directe omgeving zoals Hillegersberg, Kralingen of Zevenhuizen.

De eerste woning ontwerpen zijn grotendeels door de conceptfase heen. De getoonde architectuur beelden zijn dan ook grotendeels hetgeen wij ook willen gaan realiseren in dit prachtige en unieke gebied.
We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat het hier om een uniek stukje woonbeleving gaat.

De locatie heeft voor elk wat wils en voor elke moment van de dag. Natuur spotten, (water)sporten, recreëren, eten, evenementen, etc. Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op de website www.landgoedeendragt.nl en schrijf u in.

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

10 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This