Gemeenteraad stemt in met bestemmingsplan Landgoed de Eendragt

door apr 18, 2019LAATSTE NIEUWS, NIEUWS, ONTWIKKELEN, PROJECTEN0 Reacties

Afgelopen dinsdagavond op woensdagochtend (17 april 2019) is na de opiniërende raad het bestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Eendragtspolder’ in stemming gebracht. Alle raadsleden stemde unaniem voor het nieuwe bestemmingsplan. Een geweldige volgende mijlpaal voor het project.
Volgende week donderdag zal de publicatie door de gemeente worden verspreid in de daarvoor gebruikelijke media en dan nog 6 weken tot het onherroepelijk worden van dit bestemmingsplan. Daarmee sluiten wij een zeer intensieve periode af en kunnen we volop aan de slag met de volgende stappen nemen zoals onder andere de verkoop.

Voor meer informatie over deze verkoop verwijzen wij graag naar de website www.landgoedeendragt.nl en naar de projectmakelaars Hulstkamp Makelaars en Perdijk ERA Makelaardij.

Wonen in de achtertuin van Rotterdam maar met de rust van leven midden in het natuur- en recreatiegebied van de Eendragtspolder. Centraler in Nederland wonen is bijna niet mogelijk. Rotterdam, Den Haag, Gouda, allemaal op minder dan 20 minuten verwijderd van deze locatie. Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam CS, Metrostation Nesselande, aan openbaar als internationaal vervoer geen gebrek in de directe omgeving.
Daarnaast kunnen boodschappen of een hapje eten gedaan worden in de grote stad of in de directe omgeving zoals Hillegersberg, Kralingen of Zevenhuizen.

De locatie heeft voor elk wat wils en voor elke moment van de dag. Natuur spotten, (water)sporten, recreëren, eten, evenementen, etc. Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op de website www.landgoedeendragt.nl en schrijf u in.
Uiteraard is het project ook te vinden op diverse social media kanalen zoals:

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

9 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This