Zuidplas over 17 jaar 21 procent meer inwoners

door sep 12, 2019LAATSTE NIEUWS, NIEUWS0 Reacties

Vanavond als ook volgende week donderdagavond organiseert de gemeente Zuidplas zogenaamde meet-ups met de titel ‘De Nieuwe Zuidplaspolder’.
Midden in de gemeente Zuidplas ligt namelijk de Zuidplaspolder. De komende tien tot vijftien jaar zet de gemeente Zuidplas in op de bouw van 4.000 woningen, want de vraag naar woonruimte in de regio is groot.
De gemeente Zuidplas wil de genoemde avonden gebruiken om de door haar opgestelde concept-ontwikkelvisie te bespreken met alle belangstellenden. Een mooi initiatief.

Er ligt nu en de aankomende periode een grote opgave om de woningbehoefte in Nederland de nodige handen en voeten te gaan geven. De gemeente Zuidplas is bezig hier invulling aan te (gaan) geven. Dit geldt overigens voor de gehele regio ‘groot Rotterdam’.
BouwN tracht hier ook zijn steentje aan bij te dragen door onder andere positie te nemen in het gebied en directe omgeving. Posities in de vorm van gronden maar ook positie middels meedenken en handelen met de bewoners en ondernemers (huidige en toekomstige).
BouwN heeft reeds de mouwen opgestroopt en is klaar voor de opgave.

Deze ochtend verscheen bijgevoegd artikel in het Algemeen Dagblad. Dit lijkt de bevestiging dat er haast moet worden gemaakt om de vraag naar woningen te gaan invullen in deze regio. Om het volledige artikel te lezen klik dan op de afbeelding.

meer weten over BouwN?

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

4 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This