share
huisvesting concept

SHARE is de oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk.
SHARE beweegt namelijk mee met de actuele wens en samenstelling van het gezin of de organisatie. En dan niet enkel maar vergrotend. SHARE heeft de mogelijkheid om ook weer te verkleinen. Uw vastgoed dus actueel op basis van de dan aanwezige behoefte.
De naam SHARE is een directe verwijzing naar de flexibele inzet van dit huisvesting concept.
Naast eiegen bezit is het namelijk heel makkelijk uit te wisselen of te delen. SHARE!
Lees hieronder meer over ons concept of neemt direct contact op.

creatief proces

Met SHARE hebben wij getracht ons los te weken van alle mogelijke belemmeringen die direct ontstaan als je dit concept vanuit een traditionele ontwikkel- & bouwachtergrond benaderd.
Traditionele bouwgrenzen zijn dan ook opgerekt en met als resultaat een huisvestingsconcept gebaseerd op groei- en krimp.
Het is en blijft vooralsnog een concept. ‘The proof is in de pudding’ zeggen onze Engelse overburen zo mooi. Dat klopt als een bus. Inmiddels zijn wij een digitaal tijdperk aan het inlopen waar het geen directe must meer is om een volledig uitgewerkt concept op werkelijke schaal te hebben.
We werken dan ook hard aan het perfectioneren van ons digitaal model.

Details

U zult wel denken, al deze informatie zomaar voor het oprapen? Helaas, er schuilen nogal wat innovatie zaken in dit concept. Deze details geven wij uiteraard niet prijs.

Waarom

Met SHARE hebben wij de gedachte laten ontstaan van het opmaat houden van een huisvestingsbehoefte. Bestaand of nieuw vastgoed gaat veelal niet flexibel om met deze opgave. SHARE dus wel.
Met het toepassen van een innoverend schakelsysteem maar ook nieuwe materialen is SHARE de oplossing voor levensbestendig vastgoed.

Bereiken

SHARE is niet een bezigheidstherapie. Wij willen hier echt een succes van maken. Dit kunnen wij vooralsnog niet alleen en zijn dus opzoek naar …..

Sluit aan

Heeft deze niet complete en summiere informatie je geraakt? Heb je behoefte om meer te weten te komen? Wil je graag jouw ideeen delen om zo ook onze ideeen met jou te delen?
Of ben je gewoon een investeerder die dit concept helemaal ziet zitten en daarom graag aansluit? Enfin, genoeg mogelijkheden. Neem gerust contact op – contact.

In de huidige bouw is een uitbreiding van vastgoed veelal een vast element welke niet ofwel heel lastig weer te verwijderen is. Daarnaast is uitbreiden achteraf veelal ook geen standaard operatie in zowel technische als financiële zin.
Share is juist bedacht op deze aspecten. Groeien zonder ingewikkelde technische en financiele ingrepen en viceversa bij krimpen.

Minimaal ontwerp met maximaal woongenot

Duurzaam door maximaal hergebruik en innovatieve materiaal toepassingen

Levensloopbestendig

wij komen graag met u

in contact!

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.

14 + 4 =

Pin It on Pinterest