projecten

Anterieure overeenkomst Eendragtspolder ondertekend

Gemeente Zuidplas, Timpaan en BouwN hebben vandaag de anterieure overeenkomst ondertekend voor de locatie Eendragtspolder. Deze officiële handeling werd verricht door de wethouder Jan Hordijk en Ingeborg de Jong, directeur van ontwikkelpartner Timpaan.

Wereldbekertoernooi roeibaan Zevenhuizen

Achter ons project (Timpaan & BouwN) in de Eendragtspolder (Zevenhuizen) is in 2012 een roeibaan gerealiseerd. De Willem-Alexander Baan ligt op ongeveer het laagste punt van Nederland. Het gebied rondom de baan is ontstaan als waterberging voor extreme regenval.

STUDIES LAND VAN KANAAN ZEVENHUIZEN

BouwN heeft studie verricht naar de invulling van het land van Kanaan. Dit stukje grond in de gemeente Zuidplas lag al enige tijd braak. De toen heersende crisis had er toe geleid dat er geruime tijd geen afnemer of ontwikkelaar zich had gemeld voor deze...

HAAGSE MARKT DROOGLOOP ONDERZOEK

BouwN heeft in opdracht van de Stichting Haagse Markt een haalbaarheidsstudie uitgevoerd naar het realiseren van een “droogloop” met zonnepanelen in vervolg op het realiseren van de nieuwbouw van de Haagse Markt in 2014 en 2015. De Haagse Markt is de grootste permanente openlucht markt ter wereld.

EENDRAGTSPOLDER UNIEKE WOONLOCATIE

Eendragtspolder is een project ontstaan vanuit de zogenaamde Ruimte-voor-Ruimte regeling. In 2010 heeft de gemeente Zuidplas vastgelegd aan welke voorwaarden deze ontwikkeling diende te voldoen. Naar meerdere pogingen door andere ontwikkelende partijen is BouwN in 2015 gestart met de verkenning van deze locatie.

Laten we aan iets volledig nieuws beginnen zeg hallo!

Wij willen graag contact met u en hopelijk u ook met ons. Als u onderstaand formulier invult zorgen wij voor een gepaste reactie.