De start van het project Eendragtspolder heeft een officiëler tintje gekregen door de plaatsing van het verkoopbord op de locatie zelf.
Het bord heeft met name tot doel geïnteresseerden er op te wijzen dat er inmiddels ook een website beschikbaar is waar men zich kan inschrijven om op de hoogte te blijven van alle vorderingen. Is uw interesse nu al gewekt ga dan naar www.hendrikseiland.nl en schrijf u in.

De eerste woning ontwerpen zijn grotendeels door de conceptfase heen. De getoonde architectuur beelden zijn dan ook grotendeels hetgeen wij ook willen gaan realiseren in dit prachtige en unieke gebied.
We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat het hier om een uniek stukje woonbeleving gaat.

Wonen in de achtertuin van Rotterdam maar met de rust van leven midden in het natuur- en recreatiegebied van de Eendragtspolder. Centraler in Nederland wonen is bijna niet mogelijk. Rotterdam, Den Haag, Gouda, allemaal op minder dan 20 minuten verwijderd van deze locatie. Rotterdam The Hague Airport, Rotterdam CS, Metrostation Nesselande, aan openbaar als internationaal vervoer geen gebrek in de directe omgeving.
Daarnaast kunnen boodschappen of een hapje eten gedaan worden in de grote stad of in de directe omgeving zoals Hillegersberg, Kralingen of Zevenhuizen.

De locatie heeft voor elk wat wils en voor elke moment van de dag. Natuur spotten, (water)sporten, recreëren, eten, evenementen, etc. Inmiddels geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op de website www.hendrikseiland.nl en schrijf u in.

Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van BouwN te ontvangen.

De inschrijving is succesvol voltooid!